Övriga städtjänster

VÅRA ÖVRIGA STÄDTJÄNSTER

Utöver kontorsstädning erbjuder vi även andra städtjänster för både företag och privatpersoner.

Trappstädning

Snyggt och rent även i trapphus och övriga gemensamma utrymmen. Vi utför trappstädning åt både företag och bostadsrättsföreningar. Så kan du vara säker på att din fastighet ger ett gott första intryck och högre trivsel för dem som bor eller arbetar där.

Hemstädning för mer tid över

Få mer tid över i vardagen med vår hemstädning. Hos oss kan du själv välja hur ofta du vill få hjälp och vi kan även hjälpa dig med sysslor som tvätt och strykning.

Om vi städar hos dig en gång per vecka är kostnaden 165 kr/tim, varannan vecka kostar 175 kr/tim och en gång i månaden kostar 190 kr/tim. Priserna anges efter RUT-avdrag och inklusive moms. Vill du få din städning utförd på en söndag eller röd dag tillkommer 10 kr/tim på priserna.

Just nu får du ett specialpris om 99 kr/tim när du bokar en provstädning hos oss. Priset gäller endast för det första städtillfället.

Visningsstädning & Flyttstädning

Ska du sälja din bostad? Då är en visningsstädning ett utmärkt val! Vi ser till att bostaden är riktigt ren och fräsch när intressenterna kommer så att de får bästa möjliga känsla. Visningsstädning brukar betala sig med råge då spekulanter gärna bjuder mer på en bostad som känns välvårdad och trivsam att vistas i.

I samband med flytt måste den förra bostaden städas noga. Vi utför flyttstädning enligt Mäklarsamfundets riktlinjer och ger dig en kvalitetsgaranti så att du kan vara säker på att flyttstädningen blir godkänd av hyresvärden eller nästkommande ägare.

Priserna för dessa tjänster utgår ifrån bostadsytan. Välkommen att kontakta oss för att få aktuella priser på visningsstädning och flyttstädning.

Ett brett utbud av högkvalitativa tjänster!