Om oss

STÄDFIRMA MED FOKUS PÅ KUNDEN & MILJÖN

Våra främsta fokus i vårt jobb är att du som kund ska bli 100% nöjd med våra tjänster, samtidigt som vi är snälla mot miljön när vi städar. Genom ett kontinuerligt kvalitetsarbete och en öppen dialog med er kunder gör vi vårt yttersta för att alltid bli bättre och för att upprätthålla kvaliteten på våra tjänster. När ni abonnerar på våra tjänster får ni en utsedd kontaktperson och det är samma städpersonal som kommer till er varje gång. Skulle det mot förmodan finnas något att anmärka på i städningen har vi en nöjd kund-garanti som innebär att vi kommer ut och åtgärdar bristerna snarast. Det är bara att ni hör av er inom tre dagar från städtillfället.

Vår personal har gedigen utbildning i lokalvård och är givetvis ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder personalen kontinuerlig vidareutbildning för att alltid ligga i framkant gällande arbetsmetoder och materialkännedom.

Vi följer så långt det är möjligt Svenska Stöldskyddsföreningens riktlinjer gällande säkerhet på våra arbetsplatser. Vid rekryteringen får varje anställd lämna ett utdrag ur belastningsregistret och samtliga får skriva på ett sekretessavtal för att skydda känsliga kunduppgifter och upprätthålla säkerhetsrutiner.

Din städfirma i norrort!