Kontorsstädning

EFFEKTIV KONTORSSTÄDNING

En effektiv och regelbunden kontorsstädning är A och O för att upprätthålla trivseln på kontoret och i övriga företagslokaler. Vi erbjuder kontorsstädning till kunder i Solna och övriga orter i norra Stockholm.

När ni väljer oss får ni en städfirma som jobbar med miljövänliga metoder. Anledningen till detta är enkel - miljövänliga städmetoder är minst lika effektiva som att arbeta med kemikalier, men man slipper de negativa effekterna. Bättre både för miljön och för dem som vistas i lokalerna. Ni väljer själva om ni vill att vi ska städa varje eller varannan vecka utifrån det behov ni har.

Så arbetar vi

Vid kontorsstädning är det viktigt att man arbetar systematiskt så att allt hinns med och att det blir riktigt rent överallt. Vi börjar med att plocka undan saker som står eller ligger i vägen och papperskorgarna töms. Vi dammar öppna ytor och avlägsnar fläckar på ytor som speglar, dörrar och lister. Därefter rengörs golv och mattor. Vi dammsuger först och använder sedan en fuktig mopp för att dammtorka noggrant.

I köksutrymmen rengör vi arbetsbänk och diskbänk samt utför samma städmoment som i övriga kontorsutrymmen. Toaletter och handfat rengörs in- och utvändigt.

När ni anlitar oss för kontorsstädning står vi för det städmaterial som behövs. Ni måste dock tillhandahålla dammsugare och de förbrukningsmaterial som ni önskar använda på kontoret såsom handdukar och toalettpapper.

Skräddarsydda städtjänster för små och stora kontor!